let op: het bovenstaande formulier is (mogelijk) scrolbaar.

Behandelingen

Huidverbetering

Heb je last van huidproblemen en wil je daar graag vanaf? Bekijk dan deze huidverbeterende behandelingen. Last van rimpels, een slappe of onrustige huid? We lossen jouw huidproblemen samen op! 

Microneedling

De perfecte behandeling voor het verstrakken en verstevigen van jouw huid! Deze behandeling staat ook wel bekend als ‘De natuurlijke Facelift’


79,50 60 min.

AHA fruitzuren

De perfecte behandeling voor verjonging van de huid, het opfrissen van de huid, het verminderen van grove poriën, het verminderen van lichte acné en vermindering van pigmentvlekken.


69,50 60 min.

Bindweefsel massage los

Een bindweefselmassage is een uitstekende manier om de algehele huidconditie te verbeteren. Deze behandeling zorgt voor huidverbetering, huidverstrakking en huidverjonging.


37,50 30 min.

Vitamine C active+

Deze behandeling is incl. bindweefselmassage. Dit is een uitstekende manier om de algehele huidconditie te verbeteren. Deze behandeling zorgt voor huidverbetering, huidverstrakking en huidverjonging.


67,50 60 min.

Diamond microdermabrasie

Bij een Diamond microdermabrasie behandeling ligt de focus voornamelijk op huidverbetering en huidverjonging. Geheel pijnloos je huid verbeteren met direct resultaat.


69,50 60 min.

Wil je meerdere behandelingen tegelijk boeken?

Naar online afspreken