Loading

let op: het bovenstaande formulier is (mogelijk) scrolbaar.

Behandelingen

Huidverbetering

Heb je last van huidproblemen en wil je daar graag vanaf? Bekijk dan deze huidverbeterende behandelingen. Last van rimpels, een slappe of onrustige huid? We lossen jouw huidproblemen samen op! 

Microneedling

Microneedling is een behandelmethode die effectief zorgt voor algehele huidverbetering. De huid wordt hierdoor steviger en gladder. Deze behandeling wordt ook wel ‘de natuurlijke Facelift’ genoemd.


79,50 60 min.

AHA fruitzuren

Een fruitzuur behandeling zorgt ervoor dat de huid weer opgefrist wordt. Deze behandeling maakt de huid gladder en voller en geeft de huid een mooiere, stralende teint!


69,50 60 min.

Bindweefsel massage los

Een bindweefselmassage is een uitstekende manier om de algehele huidconditie te verbeteren. Deze behandeling zorgt voor huidverbetering, huidverstrakking en huidverjonging.


37,50 30 min.

Vitamine C active+

Deze behandeling is incl. bindweefselmassage. Dit is een uitstekende manier om de algehele huidconditie te verbeteren. Deze behandeling zorgt voor huidverbetering, huidverstrakking en huidverjonging.


67,50 60 min.

Diamond microdermabrasie

Bij een Diamond microdermabrasie behandeling ligt de focus voornamelijk op huidverbetering en huidverjonging. Geheel pijnloos je huid verbeteren met direct resultaat.


69,50 60 min.

Wil je meerdere behandelingen tegelijk boeken?

Naar online afspreken