Loading

let op: het bovenstaande formulier is (mogelijk) scrolbaar.

Behandelingen

Huidverbetering

Heb je last van huidproblemen en wil je daar graag vanaf? Of wil je jouw huid in perfecte conditie behouden? Bekijk dan deze huidverbeterende behandelingen. We lossen jouw huidproblemen samen op! 

Bio Peeling

Bio Peel is een kruidenpeeling behandeling die effectief zorgt voor het verwijderen van dode huidcellen, de huid sterk ontgift en tegelijkertijd de huid een boost geeft door de hoge concentratie aan voedingsstoffen.


72,50 60 min.

Microneedling

Microneedling is een behandelmethode die effectief zorgt voor algehele huidverbetering. De huid wordt hierdoor steviger en gladder. Deze behandeling wordt ook wel ‘de natuurlijke Facelift’ genoemd.


79,50 60 min.

Bindweefsel massage los

Een bindweefselmassage is een uitstekende manier om de algehele huidconditie te verbeteren. Deze behandeling zorgt voor huidverbetering, huidverstrakking en huidverjonging.


37,50 30 min.

Vitamine C active+

Deze behandeling is incl. bindweefselmassage. Dit is een uitstekende manier om de algehele huidconditie te verbeteren. Deze behandeling zorgt voor huidverbetering, huidverstrakking en huidverjonging.


67,50 60 min.

Diamond microdermabrasie

Bij een Diamond microdermabrasie behandeling ligt de focus voornamelijk op huidverbetering en huidverjonging. Geheel pijnloos je huid verbeteren met direct resultaat.


69,50 60 min.

Wil je meerdere behandelingen tegelijk boeken?

Naar online afspreken