Loading

let op: het bovenstaande formulier is (mogelijk) scrolbaar.

Over Beauty by Romana

Beauty by Romana is dé salon voor huidverzorging, huidverbetering en advies voor de bijbehorende producten. De salon biedt een ruim aanbod aan behandelingen zoals huidverzorging, huidverbetering, wimperstyling en wenkbrauwstyling. Je krijgt altijd een passend advies en alle behandelingen worden professioneel uitgevoerd.

Over Romana

“Mijn naam is Romana van Vliet, sinds mei 2016 ben ik trotse eigenaresse van mijn eigen salon Beauty by Romana. Ik ben afgestudeerd Allround schoonheidsspecialiste, gespecialiseerd in huidverbetering, huidverzorging, wimperstyling en wenkbrauwstyling.  Daarnaast volg ik vaak trainingen om mijzelf en de salon te blijven ontwikkelen. Dit alles doe ik met veel plezier en passie.”

De salon

Beauty by Romana is gevestigd in het Health & Beauty center in het centrum van Nieuwegein. In de salon wordt altijd gewerkt vanuit een aantal kernwaarden: professionaliteit, eerlijkheid, kwaliteit en een goede beleving. Ook is de salon aangesloten bij de brancheorganisaties ANBOS en de huidprofessional.

Kwalitatieve producten

In de salon wordt gewerkt met de producten van Malu Wilz: dé cosmetica lijn gecreëerd door en voor beauty professionals. Zij maken innovatieve producten en hoogwaardige werkstoffen die de mogelijkheid bieden om de huid optimaal te reinigen, te beschermen, te voeden en te verzorgen, om zo huidveroudering en huidproblemen tegen te gaan. De producten van Malu Wilz bieden voor ieder huidbeeld een passende dagelijkse verzorging.

Jezelf helemaal in de watten leggen?

Bekijk de behandelingen